top of page

MYSTERY VISIT WORKSHOPS

Hotels & Resorts Mystery Guest Visits
Yoga & Pilatus & Mindfullness
 

Met onze yogalessen willen we mensen ontspannen, sterker en flexibeler maken binnen hun eigen grenzen. Onze deelnemers voelen zich na een les lichamelijk en geestelijk verfrist. Een ontspannen begin van de dag.

Pilatus vergt fysiek wat meer van het lichaam en is daarom ideaal om nieuwe energie op te doen halverwege of aan het einde van de dag.

Spa & Wellness Mystery Guest Visits
Bootcamp Fitness
 

De dag sportief beginnen of afsluiten? Hotel Mystery Visits organiseert bootcamp- en fitnesslessen voor hotel- en evenementlocaties en hun gasten. Onze instructeurs komen graag langs op locatie, bij een evenement of als onderdeel van een workshop of teamdag. Samen leuk en gezellig trainen in de natuur waarbij u gebruik maakt van uw eigen lichaam en elkaar als weerstand. Door middel van ludieke spelen en trainingsvormen werken we met plezier samen aan elkaars gezondheid en dat van een team.

Bars & Restaurants Mystery Guest Visits
Team Building

 

Werkt u als hotel of event center vaak met grotere groepen, bedrijven, instellingen of management teams? Dan kunnen onze fysieke teambuildingsactiviteiten een extra demensie geven aan een vergaderarrangement of heidagen. Onze instructeurs bieden uitdagende (samenwerkings)activiteiten die het team op dient te lossen. Doelen kunnen hierin verschillend zijn; van samenwerken naar brainstormen of van time management tot het nemen van leiding. Het is mogelijk dit inclusief evelatiemomenten met een link naar behalen van organisatiedoelstellingen te boeken. Teambuildingsactiviteiten zijn ook mogelijk i.c.m. andere workshops.

Golf Course Mystery Guest Visits
Boogschieten
 

Boogschieten is bij uitstek een ontspannende activiteit tussen vergaderingen of als ludieke afsluiter van de dag. Met deze activiteit schiet u altijd raak. Onze instructeurs hebben vele leuke boogschiet spelletjes paraat waardoor er voor elk wat wils is. Geen wonder dat deze activiteit vaak wordt gekozen door onze klanten.

Marinas & Yacht Clubs Mystery Guest Visits
Mountainbiking
 

Als uw gasten echt actief aan de slag willen, dan is mountainbiken een prachtige optie. Onze instructeurs komen met goed onderhouden mountainbikes bij u op locatie en begeleiden de groep van start tot finish. Het fietsen van een unieke route in de omgeving van uw locatie is ook te combineren met verschillende leuke spelen op de fiets.

Event Centers Mystery Guest Visits
Bamboo Building
 

Onze workshop bamboe bouwen is een schitterende activiteit voor (bedrijven)teams of families. Deelnemers kunnen hun creatieve gedachten helemaal laten gaan. Niets is onmogelijk om de mooiste, hoogste, sterkste en meest spectaculaire bouwwerken te maken. Daarnaast is een uniek verhaal over de creatie een belangrijk onderdeel van de workshop. Ideaal voor grote groepen van 8 tot zelfs 200 personen.

bottom of page